1-2D Classic+

Hétköznapi viseletre szánt szempilla szett. Olyan hölgyeknek javasolt, Akiknek vagy nagyon sűrű a saját pilla állománya, vagy nagyon természetes hatású műszempilla szettet szeretnek viselni.

Minden pillára 1D műszál kerül felhelyezésre, oly módon illetve olyan paraméterekkel, hogy a természetes pilla állomány ne sérüljön.

2-3D Soft volume

Hétköznapi viseletre szánt szempilla szett, mely legfontosabb jellemzője, hogy természetes hatása mellett könnyed, légies. 

Olyan hölgyeknek javaslom, Akik nagyon természetes és könnyű pilla szettet szeretnek viselni a mindennapokban. Minden pillára 2 vagy 3 műszál kerül felhelyezésre a túlterhelés elkerülésével, azaz attól függően, hogy a természetes pilla állomány adottságai mit kívánnak meg és mit bírnak el, szükség van-e korrekcióra. 

3-4D Light volume

Hétköznapi viseletre szánt szempilla szett. Olyan hölgyeknek ajánlott, Akik kissé karakteresebb hatású pilla szettet szeretnek viselni a mindennapokban. 

Menyasszonyi pillának is tökéletes, hatása által nem viszi el a sminket, de amellett képes kellőképpen mutatós maradni. 

Minden pillára 3 vagy 4 műszál kerül felhelyezésre a túlterhelés elkerülésével, azaz attól függően, hogy a természetes pilla állomány adottságai mit kívánnak meg és mit bírnak el, szükség van-e korrekcióra.

4-5D Russian Volume

Olyan hölgyeknek ajánlott, Akik egyedi, kreatív pilla szettet szeretnek viselni a mindennapokban vagy akár csak egy különleges alkalom jóvoltából.

Olyan hölgyeknek ajánlott, Akik szívesen viselnek sűrűbb pillaszetett a hétköznapokon is.
Minden pillára 4 vagy 5 műszál kerül felhelyezésre a túlterhelés elkerülésével, azaz attól függően, hogy a természetes pilla állomány adottságai mit kívánnak meg és mit bírnak el, szükség van-e korrekcióra.

5-6D Dramatic Volume

Olyan hölgyeknek ajánlott, Akik szeretik a sűrű, karakteresebb hatású pillaszettet viselni időszakosan vagy akár egy alkalomra.

Olyan hölgyeknek ajánlott, Akik szeretik a sűrű, karakteresebb hatású pillaszettet viselni időszakosan vagy akár egy alkalomra.
Hétköznapi viseletre csupán átmenetileg, 3-5 hónapig javasolt ezen szempilla szett egészségügyi és higiéniai okból.
Minden pillára 5 vagy 6 műszál kerül felhelyezésre a túlterhelés elkerülésével, azaz attól függően, hogy a természetes pilla állomány adottságai mit kívánnak meg és mit bírnak el, szükség van-e korrekcióra.

Kontraindikációk

avagy mely esetekben nem végezhető el az applikáció

Pilla etikett

Pillafelhelyezés előtti, közbeni és utóápolási szabályok
 • Nagyon fontos az applikáció előtti alapos tisztítás, mert nagyban befolyásolja a pillák tartósságát. A közvetlen applikálás előtt és az azt megelőző időszakokban olajmentes, habzó lemosó használata kötelező, mert a pillák tövében baktériumok, és egyéb zsíros szennyeződések rakódnak el, az applikált pillák tartósságát nagyban befolyásolják ezek a lerakódások.
 • Olajos termékek mellőzése: a szem-szempilla környékén, mert a tartósságot igencsak lerövidíti (pl. egyes szempillanövesztő szérumok!)
 • Nem ajánlott sminkelni, sminkben érkezni, az esetlegesen rászáradt sminket nagyon nehéz maradéktalanul eltávolítani, így biztosan nem lesz tartós a szett és el is fertőződhet.
 • A beszélgetés kerülendő, a hirtelen vagy állandó mocorgás, beszélgetés, grimaszolás által nemcsak a száj mozog, hanem az egész arc, a szemek is:
 • elmozdulhat az alátét 🡪 nem lesz pontos az illesztés, összeragadhat az alsó-felső pillasor
 • kicsit megnyílhat a szem 🡪 a ragasztó gőze irritálni fogja, ezáltal könnyezést vált ki, ami vagy azonnal sokkolja (kifehéredett rész) a már fel applikált műszálat vagy összeragadhat egyszerre több is
 • a hirtelen mozdulatok 🡪 balesetveszélyes is lehet, hiszen tűhegyes csipeszekkel dolgozunk
 • mozgó szempillákra nem lehet szépen precízen applikálni
 • Nem érheti: víz, gőz, pára
 • Szintén nem tesz jót: fokozott verejtékezés, sírás, könnyezés
 • Tilos ilyenkor: szoláriumba, szaunába menni, tésztát szűrni, gőzzel teli zuhanykabinban zuhanyozni, hajat mosni … stb
 • Higiénia: A pillákat rendszeresen mosni kell. Mint ahogyan a bőrünkre, ugyanúgy a pilláinkra is kerül kosz, szervezetünk által termelt zsiradék, még ha nem is látod. Ez a zsírréteg rárakódik a szempilla tövekre, és ha nincs onnan eltávolítva, akkor oldja a ragasztót, és szellőzni sem tud. Ennek következtében különböző mikroorganizmusok, élősködők jelenhetnek meg, melyek szemgyulladást, a saját szempillák elvesztését vannak a pillák, akkor ilyen nem történik. Javaslom az olajmentes, speciális szempillasampont, annál jobb nincsen! Pillamosó kicsi ecsettel kell a pillatövekből eltávolítani a szennyeződéseket, majd zuhany szerűen eltávolítani onnan. Utána óvatosan fel kell itatni a vizet, esetleg közép-meleg fokozaton hajszárítóval átfújni, és (szárazon) pillakefével átfésülni. Sokan attól félnek, hogy a pillák mosása által lepotyognak a szempillák. Valóban leeshet néhány, de inkább essen le pár darab, mintsem egy kórokozó által az összes. A kevésbé ápolt pillák tövében felhalmozódott zsíros rétegnek köszönhetően a töltés nem lesz 100%-os, a felhelyezett pillák hamarabb le fognak potyogni.
 • Makeup: érdemes olyan szempilla-szettet építtetni, amely mellett nem szükséges sminkelni. Amennyiben mégis viszünk fel némi sminket, akkor mindenképpen vizes bázisú, azaz könnyen eltávolítható legyen. A zsíros szemceruza, tus, vízálló szempillaspirál, erős pigmentálású szemhéjpúder használata kerülendő, különben az eltávolítása során biztosan sérülni fog a szempilla-szett és tapasztalataim szerint nem is lehet 100%-osan eltávolítani, ami a töltésnél igen nagy akadályt jelent, sőt abban az esetben nem is hajtható végre az applikáció, mert az odaszáradt festék miatt nem lehet odahelyezni a műpilla szálakat, mindemellett a tartóssága is megkérdőjelezhető.
 • Olajos termékek/krémek használata: a műpillák tartósságát nagyban lerövidítik (pl. különböző szempilla-növesztő szérumok)
 • Okozott mechanikai hatások: ilyen például a tépkedés, mellyel olyan roncsolást lehet okozni, mely után nem biztos, hogy az építés megoldható (a természetes pillaállomány pihentetése szükséges), vagy esetleg kíméletesebb szettet lehet csak applikálni